Έλεγχος Επίδοσης Β Τριμήνου

Την Πέμπτη 13/3/2014 και ώρα 11.30 θα δοθούν στο χώρο του Γυμνασίου Γαλαξιδίου οι έλεγχοι επίδοσης των μαθητών για το Β τρίμηνο. Παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες να προσέλθουν μέχρι τη 1.

Δράσεις Συνηγόρου του Πολίτη σε σχολεία

Σας ενημερώνουμε ότι η κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη», με την ιδιότητά της ως Συνήγορος του Παιδιού και στο πλαίσιο των δράσεών της για την προαγωγή των δικαιωμάτων του παιδιού και την προώθηση της συμμετοχής των μαθητών, την τελευταία δεκαετία έχει αναπτύξει σταθερή συνεργασία με σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας.

Ειδικότερα, ο Συνήγορος οργανώνει επισκέψεις με στόχο την ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών για τον ρόλο και τις αρμοδιότητες της Αρχής, την ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με το περιεχόμενο της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους, καθώς και την καταγραφή θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα (http://www.0-18.gr/gia-megaloys/-1/gia-megaloys/o-synigoros-sta-scholeia), ενώ παράλληλα διαθέτει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό (http://www.0-18.gr/videos), επικοινωνεί με ανηλίκους που του ζητούν βοήθεια μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα «Ρωτάω τον Συνήγορο» (http://www.0-18.gr/rotao), συμμετέχει σε σεμινάρια, εκδηλώσεις, συνεργάζεται με τις διευθύνσεις των σχολείων για τον χειρισμό ζητημάτων που αφορούν παραβιάσεις δικαιωμάτων των μαθητών εκτός τους σχολείου, κ.λπ.

Τη φετινή σχολική χρονιά ο Συνήγορος του Παιδιού συνεχίζει τις δράσεις του σε συνεργασία με σχολεία της επικράτειας όσον αφορά ενέργειες που σχετίζονται με την προαγωγή των δικαιωμάτων του παιδιού (π.χ. επισκέψεις σε σχολεία, επικοινωνία με ομάδες μαθητών που υλοποιούν σχολικές δραστηριότητες, συμμετοχή σε σεμινάρια, εκδηλώσεις κ.ά.).

Πληροφορίες:

Ματούλα Παπαδημητρίου, τηλ. 2131306816

Νίκη Μπαφέ, τηλ. 2131306817

Εκκλησιασμός στον Άγιο Νικόλαο

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για τον εκκλησιασμό στις 9.00 πμ

 

 

 

Βαθμολογίες Α' τριμήνου

Αξιότιμοι γονείς,

την Τρίτη 17/12/2013 στο Γυμνάσιο Γαλαξιδίου και ώρα 11:30, θα δοθούν οι βαθμολογίες του Α? τριμήνου.

 

Ο σύλλογος γονέων σας ενημερώνει ότι στο χώρο του σχολείου την ίδια ημέρα θα βρίσκεται και η ταμίας του συλλόγου κυρία Μαρία Παπαλέξη για την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής (15?).

free joomla templatesjoomla templates
2023  Γυμνάσιο Γαλαξιδίου   globbers joomla template